sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Mitä ihmettä? Animal Nitrate herää kuolleista!

Joo tuskin tätä blogia enään kukaan lukee, mutta ajattelimpa kuitenkin aloittaa uudestaan tänne kirjoittamisen. Tosin se on aivan varmaa että blogin ulkoasu ja nimi tulee muuttumaan. Ajattelin myös poistaa vanhat blogitekstit ja aloittaa ihan puhtaalta pöydältä! Ideoita ja postaus ehdotuksia tottakai otetaan ilomielin vastaan.

Jätin tämän blogin kirjoittamisen alunperin siksi, että makuni musiikin suhteen muuttui ja tunsin aikalailla itsekkin muuttuneeni ja en ehkä osannut tuoda persoonaani esiin...

Täällähän olen valitellut pariinkiin kertaan sitä, että en oikein osaa kirjoittaa. No, jaa en osaa kirjoittaa vieläkään. Mut hei ainakin yritän.

Se on selvää että vaikka olenkin henkisesti muuttunut niin ei se brittipoppari Gaga fanaatikko vielä lopullisesti ole mihinkään kadonnut.

Muutos varmasti johtuu siitä että löysin uudelleen vanhan ja rakkaan The Beatlesin, mitä tulevissa postauksissa varmasti tullaan käsittelemään. Niin ja ahkerasti montkertaa päivässä päivittelen Tumblrilliani(linkin laitan sitten myöhemmin :)

Mutta jos sinä ihana ihminen luit tämän tekstin, niin kommentin saat lähettää ja se olisi jopa suotavaa! Kerro miten ulkoasua voisi kehittää ja kaikki toive postaukset toteutan!

2 kommenttia:

  1. Jihuuu sanoo Wilma! =)
    Ella mietippä tota kun laitoit tohon et KAIKKI toivepostaukset TOTEUTAN niiin ei kait nyt ihan pidä paikkaansa?? Esim jos mää pyydän sua kuvaamaan koiran paskaa, ni tuskin oot lähös sitä kuvaileen?? :D

    VastaaPoista
  2. No en mää nyt ihan noita friikeimpiä ja kummallisimpia postauksia aijo toteuttaa :D Korjaankin nyt: KAIKKI ASIALLISET TOIVE POSTAUKSET toteutan. Wilma oisko sulla kehitys ideoita tai postaus toiveita? Nii ja kiitos kommentista :)

    VastaaPoista