sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Inspistä, inspistä: Pattie Boyd

Pattie Boyd on ehkä mailmanä ensimmäinen supermalli ja "it-girl". Pattie eli Patricia Anne Boyd (synt 1944) tuli 60-luvulla tunnetuksi mallina ja ennen kaikkea The Beatlesin George Harrisonin vaimona. Myöhemmin seitkyt luvulla Boyd meni naimisiin kitaristi legenda Eric Claptonin kanssa, pari kuitenkin erosi 80-luvulla, ilmeisesti Claptonin alkoholi ongelman takia. Nykyään Pattie elelee rauhallista elämää Englannin maaseudulla.

Pattie Boyd on upea malli ja rakastan hänen hiuksiaan ja tyyliä muutenkin, mutta ennenkaikkea mua kuitenkin ihmetyttää se miten yksi henkilö on voinut olla monien älyttömän hienojen biisien inspiraationa: Beatlesin 'Something', 'I need you'  ja Eric Claptonin 'Layla' kertoo Pattiesta. Hän on ollut lukuisten muidenkin biisien inspiraationa, mutta kaikkia en edes jaksa alkaa luettelemaan. Pattie Boydin 60-luvun tyyli on jotenkin kivan koulutyttömäinen, mutta samalla silti niin kypsä ja tyylikäs.

Kuten varmaan on jo selvää Pattie inspiroi mua todella paljon!

Pahoitteluni, jos noi kuvat tulee tohon alas tolleen tyhmästi, nimittäin bloggaan just puhelimella ja tällä sovelluksella on tapana asetella noi kuvat miten sattuu X-(Ei kommentteja:

Lähetä kommentti